Prodavac se obavezuje da kupljenu robu isporuči Potrošaču slanjem robe preko kurirske službe.

Isporuka se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije (pri čemu se ne vrši isporuka na teritoriju AP Kosovo i Metohija).

Za sve porudžbine vrednosti manje od 5.000,00 dinara potrošač se, prihvatajući uslove korišćenja, obavezuje da, na ime troškova isporuke, prilikom preuzimanja pošiljke plati direktno kuriru iznos od 300,00 din sa PDV-om. Za sve porudžbine čija je vrednost 5.000,00 dinara ili više isporuka je besplatna.

Kuriri Daily Express-a (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas), pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportno pakovanje značajno oštećeno i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je, ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bismo ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju.

O vremenu dostave Kupac će biti obavešten telefonom od strane kurirske službe.

Rok isporuke teče od prvog narednog radnog dana nakon izvršenja porudžbine. Za robu kupljenu preko Internet prodavnice, rok isporuke je do 7 (sedam) radnih dana od dana prijema porudžbine od strane Prodavca.

U periodu popusta i praznika rok isporuke može biti duži od prethodno navedenog.

Isporuke se ne vrše nedeljom i državnim praznicima.

Скорашње Објаве

Најбоље оцењени производи